RESPECTUL SE CÂSTIGĂ!!!

Dintotdeauna, asocierea, unirea, înfratirea a fost o strategie naturala la care oamenii au recurs pentru a face fata adversitatilor de tot felul.
In epoca moderna, libera asociere a fost consacrată ca un drept fundamental, universal si inalienabil.
Acest drept este înscris in Conventia Europeana a Drepturilor Omului si transpus in Constitutia sau Legea Fundamentala a tuturor statelor democratice inclusiv în Constituția României.
In aceste vremuri complicate vedem cum o categorie de oameni, cei care mișcă această țară si care de fapt duc greul acestor vremuri sunt batjocoriți și atacați din toate părțile: Acestia sunt Intreprinzatorii Români!
Mâncat de corupția si birocrația administrației, hărțuit de controale, sufocat de concurența multinaționalelor si a evazioniștilor, subminat de miniștrii cu mentalități de slujbasi la stat care nu inteleg câ prin legilor inepte dau tot în „calul care trage”, întreprinzătorul român sau „patronul” sau „babuinul” (cum îi spun unii cu un fel de dezgust) se chinuie să reziste și să hrănească în continuare o armată uriașă de bugetari care de fapt îl disprețuiesc și cu care trebuie să se lupte zi de zi. Lupta lui este însă inegală…Este inegală nu pentru că adversitățile sunt mari și adversarii numeroși și puternici, ci mai ales pentru că patronii romăni nu sunt uniți.
Organizațiile patronale sunt singurele optiuni prin care lupta zilnică de supravietuire pe care o ducem fiecare singur se poate transforma într-un război total cu nedreptatea si cu umilința în care trăiesc si mucesc antreprenorii români.
Iar acest razboi poate fi câștigat doar dacă suntem mulți, dacă suntem uniți
Deci veniti alături de noi în ARIS!
Descărcați:
Cere de Adeziune*

Ne vom bate fara odihnă pentru interesul nostru comun! Ne vom bate cu oricine! De la ultimul funcționar corupt, obtuz si abuziv din guvernul României și până la presedintele Comisiei Europene și mai sus!
Toate marile realizări ale omenirii s-au datorat efortului unit al oamenilor care au înțeles acest principiu simplu: „UNIREA FACE PUTEREA”

* Pentru transmiterea automata a cererii descarcați și completați formularul pe dispozitivul dvs. după care faceți click pe butonul verde „TRIMITE”