Asociatia Romana a Industriei de Securitate (ARIS) impreuna cu Metropolitan Consulting va ofera cursurile de perfectionare pentru Manager de Securitate si Sefii de Obiective. Cursul de Manager de Securitate se adreseaza tuturor celor care activeaza sau vor sa lucreze in functii de conducere in cadrul unei societati care ofera servicii de securitate privata. Cursul de Sefi de Obiectiv se adreseaza celor care raspund de gestionarea eficienta a unui dispozitiv de securitate sau care doresc sa invete sa configureze si sa administreze unul. Celor care isi formeaza o cariera in acest domeniu si care au inteles ca este nevoie de cunostinte noi pentru a raspunde solicitarilor din ce in ce mai ample ale pietei.
In cadrul cursulor se vor studia notiuni de management specific, cu idei si viziuni moderne, focusat pe transfer de informatii si pe comunicare intensa in randul tuturor factorilor implicati: angajati, clienti, autoritati. De asemenea se va studia identificarea riscurilor, planificarea masurilor de securitate, optimizarea folosirii resurselor umane, managementul calitatii.
In urma absolvirii cursulor, studentii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii prin intermediul Autoritatii Nationale pentru Calificari.

Pentru detalii si înscriere: 0744343831