In data de 26 martie 2015, la Hotel JW Marriott din Bucuresti a avut loc Adunarea Generala a membrilor Federatiei Serviciilor de Securitate. Cu aceasta ocazie s-au desfasurat alegerile bi-anuale pentru structurile de conducere ale Federatiei. Astfel din Consilul Director fac parte d-nii Stelian Arion, Nicolae Ungar, Silivian Pena, Florin Beiu, Liviu Vladulescu, Nicusor Raducanu in calitate de membrii activi. D-nii Rene Paculescu, Nicolae Sararu si Dan Alistar au fost alesi ca si membrii supleanti ai Consiliului Director ai Federatiei. Pentru pozitiile de vicepresedinti ai Federatiei au fost alesi d-nii Ion Popescu si Liviu Mateescu.
Dl. Gabriel Badea a fost reales in functia de Presedinte la Federatiei Serviciilor de Securitate.
Printre cele mai importante proiecte mentionate in darea de seama privind activitatea Federatiei prezentata in fata Adunarii Generale pot fi mentionate:
Modificarea HG 301/2012, Transpunerea in legislatia nationala a Directivei Europene privind achizitiile publice, sustinerea proiectului legislativ european privind limitarea raspunderii contractuale a societatilor de securitate privata, perfectionarea cadrului legislativ privind evaluarile de risc, sustinerea activitatilor de standardizare la nivel national si european din domeniul securitatii private, promovarea pe plan national a criteriilor CoESS – UE privind aprecierea calitatii serviciilor de securitate, elaborarea unui cod etic de buna conduita in afaceri specific sectorului si implementarea unui cadru adecvat si efectiv de aplicare.